FILTEDE STØVLER

AF METTE ØSTMAN

Bogen er skrevet og illustreret så grundigt at alle kan være med. Du kan let få lavet dit eget design eller mønster, og farve kombination på dine støvler. Støvlerne er vidunderlige at have på, og mange vil sikkert give mig ret i, man bliver totalt afhængig, det føles nogle gange forkert at skulle skifte fodtøj for at gå udenfor. For man kommer let til at fryse i alt andet fodtøj.

ET KIG IND I BOGEN
KØB BOGEN

FILT RUNDE KRUKKER

AF METTE ØSTMAN

’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i filtning – her af en hul form, som ender med at blive en krukke. Filtning af krukker er en leg med form og farve og en sanselig læreproces. Med e-Filts grundige guide bliver du ledt smukt igennem alle trin i filteprocessen frem til farvestrålende krukker. Ideen er udgangspunktet for projektet, og med på vejen får du filtefinesser, materialekendskab og fornemmelse for håndværket. Rigt illustreret med fotos og tegninger.

ET KIG IND I BOGEN
KØB BOGEN

HOTTE TOTTER

AF CHARLOTTE BUCH

Er en sjov pude som rummer rigtig mange muligheder. Du har chancen for at få brugt dine evner til at sætte farver sammen, du kan bruge dine rester og lave totter i forskellige farver, og sætte dem samme til et unik design. Det vil jo være helt vidunderligt at få brugt alle dine rester til et smukt og brugbart produkt. Du har også mulighed for at indfarve totterne. I bogen beskriver jeg forskellige teknikker, så du har flere valg muligheder.

ET KIG IND I BOGEN
KØB BOGEN